Sutcliffe Jugend - When Pornography is No Longer Enough

Voimaelektroniikkaa karuimmillaan, ja samalla tehokkaimmillaan. Armoton putki melodiatonta noisea, jonka päälle huudetaan kidnappaus-, raiskaus-, kidutus- ja murhafantasioita. Levyssä on lähes käsittämätön määrä puhdasta raivoa, energiaa joka väistämättä välittyy kuulijalle, piti tästä tai ei.

 

Artisti: Sutcliffe Jügend
Formaatti: CD
Levy-yhtiö: CMI/Death Factory
Julkaisuvuosi: 1998
Kokonaiskesto: 34:00
Kappaleita: 8

Herrat Tomkins ja Taylor osaavat myös hallita äänivallinsa niin taidolla, että vaikka taustat riipivätkin korvia, ne onnistuvat erinomaisesti alleviivaamaan vokaalien raivoisuutta.

Ikävä kyllä levy alkaa lyhyydestään huolimatta nopeasti puuduttamaan kokenuttakin noisen kuuntelijaa. Tematiikka ei vaihdu, vain hälyäänten sävy, ja huuto on samanlaista kappaleesta toiseen. When... onkin parhaimmillaan yksittäisinä kappaleina kuunneltuna, jolloin sen vahvimmat osuudet, parhaimpana First Victim: With Knife: Left to Die with Many Cuts ja muiden raitojen tyylistä eroava nimikappale/intro pääsevät täysiin oikeuksiinsa. Kokonaisuutena se häviää sekä yhtyeen varhaisemmalle tuotannolle että uudemmalle, erinomaisesti minimalistisilla ambient-osuuksilla rytmitetylle The Victim as Beauty -albumille. Silti suosittelen tätä lämpimästi hyvänä oppaana voimaelektroniikan ihmeelliseen maailmaan.

Jiituomas

 


Takaisin - Kokoelmat - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - R - S - T - U - V - W - Demot