Majdanek Waltz - Ofelia

Ofelia on hyvin yksinkertaista neoklassista, jonka päälle lausutaan harvakseltaan tekstejä venäjäksi. Se ei, suoraan sanoen, ole mitenkään erityistä tavaraa suuntaan tai toiseen. Taustat ovat varsin rutiinitavaraa, ja muistuttavat niin oman genrensä kuin klassisenkin musiikin muita teoksia hyvinkin selkeästi.

Artisti: Majdanek Waltz
Formaatti:
cd
Levy-yhtiö: KultFront / Wroth Emiter
Julkaisuvuosi: 2009
Kesto: 25:52
Kappaleita: 5

Ainoa varsinainen valopilkku tulee tekstipuolelta - lausuva miesääni ja käytetty kieli luovat miellyttävän pehmeän vaikutelman. Sen ansiosta levy kestää paljon pitempää kuuntelua kuin luulisi, ja toimii myös varsin mainiosti taustamusiikkina.

Jiituomas


Takaisin - Kokoelmat - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - R - S - T - U - V - W - Demot

Ofelia is very simple neo-classical, on top of which are here and there spoken textx in Russian. It is not, to be frank, particularly remarkable in either direction, the good or the bad. The backgrounds are quite commonplace stuff, and resemble well-known works from both its own genre and from classical music. The only bright spot are the vocals - the tone of the speaking man's voice and the language of choice create a nicely smooth, soothing mood. Because of it, the album stays interesting more times than one expects, and it's also quite nice as background music.

Jiituomas