Lusmord - Other

Sähkökitarat ovat tällä hetkellä kova juttu, sen tietää myös Lustmord, jonka uutukaisella kuullaan synkkää riffittelyä mm. sellaisilta hitaan ja raskaan musiikin sankareilta kuin Adam Jones (Tool), Aaron Turner (Isis) ja King Buzzo (Melvins). Valitettavasti nämä maineikkaat herrat eivät pysty pelastamaan Otheria tylsyydeltä, tai kenties ansa piileekin juuri siinä – liiassa kunnioituksessa nimittäin.

 

Artisti:Lustmord
Formaatti: CD
Levy-yhtiö: Hydra Head
Julkaisuvuosi: 2008

Kesto:78:06

Kappaleita:8

Levyä kuunnellessa alkaa näet tuntua siltä että sekä Lustmord että vierailevat kitaristit ovat pidättyväisiä annissaan, ikään kuin jättääkseen tilaa toiselle osapuolelle. Mutta kun kumpikaan ei valtaa sitä tilaa, levystä jää varsin vaisu olo – ikäänkuin se olisi yhtä pitkää alkulämmittelyä jossa kaikki antavat vain pieniä viitteitä siihen mihin pystyisivät. Ainoa osuus jossa oikeastaan päästään vähääkään vauhtiin on Godeater Dark Awakening kappalejatkumo levyn alkupuoliskolla, jossa sekä Adam Jonesin kitara että Lustmordin äänipainajaiset pääsevät hieman mahtipontisempiin mittoihin. Jopa  Aaron Turnerin Isis-riffittelyt loppupäässä jäävät lähinnä ujon oloisiksi.

Otherin artistikombo tuo veden kielelle ja asettaa kovia odotuksia. Paketin sisältö on kuitenkin harvinaisen latteaa ja levy kannattaa suosiolla passata.

John Björkman


Takaisin - Kokoelmat - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - R - S - T - U - V - W - Demot