Shadow-Boxing

Shadow-Boxing on kokoelma harvinaisia / muualla julkaisemattomia kappaleita saksalaisella U-Clubilla esiintyneiltä artisteilta. Sen sisältö on jossakin rytmisen noisen ja raskaan teknon välimaastossa. Mukana on useita alan suuria nimiä, mm. Imminent varsin keskitasoisella, hitaahkolla kappaleella The Powder of Ibn-Khazi (jonka uudelleenjulkaisu on tosin kiitettävä asia keräilijöiden kannalta), Sonar ja Monolith upealla yhteisluomuksella Silk Shades, jossa tanssittavuus todella yhdistyy rehelliseen noiseuteen ilman epäilystäkään genrerajoista ja Synapscape varsin oudolla, nimensä mukaisesti vanhoja germaanisoundeja lainaavalla Krautmaschine:lla.

Kokoelma
Formaatti:
CD
Levy-yhtiö: U-Club
Julkaisuvuosi: 2001
Painos: 1000 kpl.
Kokonaiskesto:
71:01
Kappaleita: 13

Levyn sisällölliset ääripäät tiivistyvät tavallaan sen julkaisutaustaan. Sen ehdottomasti heikoimmat hetket ovat kokoajana toimineen Shizon omat kappaleet, ja kaikkein vahvimpina kaksi livetaltiointia klubin konserteista. Erityisesti Mono No Aware ja Citric Acid onnistuvat loistavasti yhteistyössään, ja myös Nullvektorin ja Fleischwolfin yhteinen raita toimii todella hyvin. Kokonaisuus on jopa huonoillakin hetkillä silti selkeästi plussan puolella.

Yksi ehdottomasti onnistuneimmista tanssinoisen kokoelmista viime vuosina. Helposti lähestyttävä ja silti vaikuttava. Suosittelen lämpimästi. (Tätä kirjoittaessani levyä oli painoksen pienuudesta huolimatta vielä usean distron listoilla.)

Jiituomas

 


Takaisin - Kokoelmat - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - R - S - T - U - V - W - Demot