Karmanik Collection

Vielä satunnaisesti saatavilla oleva katsaus siihen mitä CMI oli alkuaikoinaan. Alussa on perus-EBMää kolmelta jo syrjään jättäytyneeltä yhtyeeltä (XXX Atomic Toejam, En Halvkokt i Folie, Systema), kaikki hyvin tehtynä mutta muusta vastaavasta tavarasta poikkeamattomana. Niiden jälkeen on kolme näytettä death industrialista: Deutsch Nepalin tylsähkö Tender Lover, Brighter Death Now:n Bites Everything, joka on hyvä esimerkki siitä, miltä varhaisempi BDN kuulosti, ja vahvasti kristillisen Mental Destructtionin erinomainen vahvarytminen Streams of Time.

Kokoelma
Formaatti:
CD
Levy-yhtiö: Cold Meat Industry
Julkaisuvuosi: 1993
Kokonaiskesto: 7557
Kappaleita: 14

Sitten on vielä juuriltaan irrotautumatonta Ordo Equilibriota monotonisimmillaan, Raison D'être:ta kuulostamassa enemmän In Slaughter Nativesilta kuin itseltään, Memorandumin poikkeuksellisen rauhallinen Pura Dalem (Temple of the Dead) ja edellä mainitun ISN:n artistin itsensä näköinen Clean Cathedral of Deliverance. Duona vielä hetken näyttäytyvä Archon Satani esittää yhden uransa parhaimmista - ja suorapuheisimmista - kappaleista, ja sitten siirrytäänkin kohti kauniimpia melodioita. Viimeiset kolme otetta ovat julistava ConSono hitaine bongorumpu-syntsakuvioineen, Raison D'etre-sivuprojekti Atomine Elektrinen herkkä Oswiecin ja Morthondin pitkä New Age-kappale Shrivatsa.

Sanoisin helposti, että tämä kannattaa ostaa heti jos sen jossakin näkee, mutta totean kuitenkin, että suurin osa levyn sisällöstä on jo uudelleenjulkaistu muualla. Selatkaa vihkosen kappaleluettelo läpi ennen kuin teette ostopäätöksen.

Jiituomas

 


Takaisin - Kokoelmat - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - R - S - T - U - V - W - Demot