Revolt - Sizepowertorque

Jos haluaa olla aivan rehellinen, niin ei vaasalaisen Revoltin kohdalla oikeastaan voi puhua teollisuusmusiikista, eikä varsinkaan mistään kokeellisuudesta. Silti yhtye ei ole aivan poissa ympäristöstään: yleissointi on niin selkeän samaa osastoa kuin esim. Strapping Young Ladilla, että monen raskaamman populaari-industrialin ystävän voisi helposti kuvitella pitävän tästä.

Artisti: Revolt
Formaatti: CD-R
Julkaisuvuosi: 2004
Kokonaiskesto: 10:59
Kappaleita: 3

Omilla ansioillaan arvioituina biisit rullaavat hemmetin hyvin, ovat tarttuvia, ja sekä muistuttavat esikuviaan että ovat omaperäisiä. Erityisesti More Trouble on rakenteeltaan kerrassaan mainio. Tekninenkin puoli on vuosien kuluessa tullut selvästi hyvin opittua (nykykokoonpano on kaksi vuotta vanha, bändi noin kuusivuotias). Vanha metallimies minussa piti tästä aivan sellaisenaan, industrialisti jäi kaipaamaan vielä muutamaa konetta paketin päälle - muutama SYL-vaikute lisää toimisi mukana mainiosti.
Hyväähän tämä on, mutta ei teollista. Kuulostaa monesti kuitenkin siltä kuin olisi, mistä johtuen maistunee teollisuusmusiikin ystäville. Ja valmista tavaraahan tämä jo on, ei puutu kuin oikea kohdeyleisö. Sen veikkaan kuitenkin olevan ennen kaikkea metallipuolella.

Jiituomas

 


Takaisin - Kokoelmat - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - R - S - T - U - V - W - Demot