Death in June - Heilige!

Konserttitaltiointi heinäkuulta 1999. Douglas P:n mukana lavalla ovat Albin Julius ja John Murphy. Esityslistalta löytyy kuusi Take Care and Control-albumin kappaletta, olosuhteista johtuen huomattavasti hiottua studiojälkeä karumpana, sekä lähes kaikki niitä vanhemmat hitit. Levyn heikkoudet kääntyvät hämmästyttävällä tavalla sen eduiksi, niin että siloittelun puute tuo kuulijalle hyvin vahvan elämyksen siitä, miltä tuntuisi olla itse paikalla konsertissa.

 

Artisti: Death in June
Formaatti: CD
Levy-yhtiö: NEROZ / Twilight Command
Julkaisuvuosi: 2001
Kokonaiskesto: 55:34
Kappaleita: 20

Vanhoista tärpeistä parhaiten tällä kertaa toimivat Death of the West, upea Rose Clouds of Holocaust-versio ja agressiivinen Ku Ku Ku. Heikoimmillaan levy on niinkin yllättävässä kohdassa kuin Little Black Angel:issa, joka vaatisi huomattavasti lisää herkkyyttä tulkintaansa. Ja Fields of Rape-tulkinnan tasokkuus jakaa taatusti fanien mielipiteet selkeästi kahtia.

Mukava lisä kenen tahansa DIJ-kokoelmaan, ja livelevy joka ehdottomasti ansaitsee olemassaolonsa. Erityistä herkkua niille, joille But, What Ends When the Symbols Shatter:ia edeltävä tuotanto ei huolimattoman soiton takia ole kunnolla auennut, sillä tällä kertaa soinnutkin ovat aivan kohdallaan.

Jiituomas

 


Takaisin - Kokoelmat - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - R - S - T - U - V - W - Demot