Troum / Christian Renou - Dissolution

Jälleen kerran Troum tekee kollaboraatiota muiden artistien kanssa - tällä kertaa kyseessä on itselleni vain yhden Drone-julkaisun kautta tuttu Christian Renou. Levy sisältää kaksi yhdessä tehtyä raitaa, melko monta Renoun omaa teosta sekä Troumilta yhden lähes puolituntisen oman raidan.

 

Artisti: Troum & Christian Renou
Formaatti: CD
Levy-yhti÷: Fario
Julkaisuvuosi: 200
5
Kesto: 67:49

Kappaleita: 7

Kun levyä on muutaman kerran kuunnellut läpi, alkaa yksi asia harmittamaan: että kollaboraatioraitoja ei ole tehty enemmän, sillä Renoun fyysiset metallirytmit ja hieman new agehtava ambient sulaa todella kauniisti yhteen Troumin tyylin kanssa. Ei sinällään että levyssä olisi tällaisenaankaan valittamisen varaa, sillä Renoun omat raidat ovat todella miellyttävää orgaanista ambientia, joka ajoittain saa lisätehoa metallisista rytmeistä, ja Troumin sooloraita In-Galeikon asettuu helposti yhtyeen parhaimmistoon - se on kuin kadonnut raita upealta Tjukurrpa 3:lta. Levyn ehdottomasti mielenkiintoisin raita on kuitenkin Dissolution 2, jossa Renoun metallirummutukset ja Troumin syvätajunnalliset harmoniat täydentävät upeasti toinen toisiaan.

Sinällään todella kaunis levy, joka vain jättää tunteen että useammilla yhteisraidoilla se olisi voinut olla vieläkin parempi. Orgaanisen ambientin ystäville aivan pakollinen hankinta.

John Bj÷rkman

 


Takaisin - Kokoelmat - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - R - S - T - U - V - W - Demot