Troum - Grote Mandrenke

Grote Mandrenke on tuttua Troumia, eli hitaasti rakentuvaa kitaravetoista drone-ambientia. Siinä on tuttuja palasia yhtyeen aiemmilta live-keikoilta, mutta myös monta uudelta tuntuvaa osaa. Kyse on kuitenkin studioversiosta settiä jota esitettiin 2008-2009. Siinä täyteläinen mutta etäinen ääni yhdistyy voimistuvaan äänimattoon, joka kiertää kehää temmaten kuulijan mukaansa.

Artisti: Troum
Formaatti:
CD
Levy-yhtiö: Beta-Lactam Ring
Julkaisuvuosi: 2012
Painos: 1000kpl
Kokonaiskesto:

Musiikki aaltoilee suvantojen ja hallitsevien pauhujen välillä, hyvin taidokkaasti, ja hienoilla rytmeillä. Grote Mandrenke nousee selkeästi Troumin parhaimmistoon, aivan lähelle yhtyeen mestariteoksia. Sen vahvimmat osat ovat todella huumaavia, ja muut korostavat niitä ollen itsekin sellaisinaan mielenkiintoisia.

Selkeän erinomaista kitara-drone-ambientia, upealla hypnoottisuudella. Keskeinen hankinta drone- ja ambientharrastajille.

Grote Mandrenke is familiar Troum, meaning it’s slowly building guitar-driven drone ambient. it contains familiar pieces from the band’s earlier gigs, but also several new-seeming parts. It is nevertheless a studio version of the set they played in concerts during 2008-2009. On it, a robust yet distant sound combines with an increasing layer of sounds that spirals, catching the listener into its flow. The music moves in waves between calmer periods and dominant whirls, masterfully and with fine rhythm. Grote Mandrenke is clearly a work amongst Troum’s best, very close to its finest masterpieces. Its strongest parts are truly enchanting, and the other parts emphasize that while also being very interesting by themselves.

Clearly excellent guitar-drone ambient, with a wonderful hypnotic nature. An essential purchase for fans of ambient and/or drone music.