Thanatos - An Embassy to Gaius

Tuhti annos neofolkia amerikan länsirannikolta. Valitettavasti määrä ei todellakaan korvaa laatua. Melodiat saavat Death In Junen varhaistuotannon tuntumaan sävellystaidon huippunäytteeltä, ja tekstit ovat simppelimpiä ja monotonisempia kuin keksimääräisellä euroteknobändillä.

Artisti: Thanatos
Formaatti: CD
Levy-yhtiö: Projekt
Julkaisuvuosi: 1995
Kokonaiskesto: 71:20
Kappaleita: 24

Laulu kuulostaa epätoivoiselta yritykseltä matkia Andrew Eldritchia. Kaiken kruunaavat hirvittävät cover-kappaleet kuten Spanish Bombs tai akustinen versio Body Count-klassikosta Cop Killer, "tulkintana" jota voisi kuvailla ainoastaan sellaisin ilmaisuin joita normaalisti käytetään vain seksuaalisesta väkivallasta puhuttaessa. Luultavasti ainoa syy tällaisen keskinkeratisuudenkin alittavan tekeleen julkaisemiseen on levy-yhtiön omistajan mukanaolo kiekolla.

Siksi onkin hämmästyttävää, että mukaan on oikeasti eksynyt yksi todella hieno kappale, erittäin omaperäinen ja tarttuvamelodinen Erich Honecker Scrapbook. Mutta ei yksi hitti tee tällaisesta paskasta kultaa, ei edes ostamisen arvoista. Pakkaus on toki kaunis, niinkuin Projektilla on tapana. Juuri näitä levyjä varten on varmaankin keksitty vertaus kauniista kakuista.

Jiituomas

 


Takaisin - Kokoelmat - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - R - S - T - U - V - W - Demot