Tarmvred - Viva6581

Ad Noiseam on jo jonkin aikaa halunnut uida vastavirtaan ja provosoida industrial-sceneä (voidaanko puhua jo provosoijien provosoijien provosoinnista?) haukkumalla sen ainaista synkeyttä ja tuomalla "uutena" vaihtoehtona tanssimusiikkia lähentelevää "discoindustrialia". Hands ja Ant-Zen levy-yhtiöt ovat toki olleet samalla linjalla jo pitkään mutta Ad Noiseam pitää enemmän melua asiasta. Todella loistavasti levy-yhtiönsä linjaa edustaa ainakin tämä Tarmvredin uusi mini-CD Viva 6581, jonka kannessa komeilee komea taistelurobotti.

 

Artisti: Tarmvred
Formaatti: MCD
Levy-yhtiö: Ad Noiseam
Julkaisuvuosi: 2003

Kokonaiskesto:
19:11
Kappaleita: 4

Nimi viittaa mm. Commodore 64-pelikoneen äänisiruun, jolle tämä levy on kunnianosoitus. Eli käytännössä tässä on yhdistelmä raskasta meluisaa "teknonoisea" ja noin tietokonepelimusiikkia noin viidentoista vuoden takaa. Yhdistelmä on juuri niin hysteerinen kuin saattaa odottaakin - onnellisia piipitysmelodioita jotka saavat minut tuntemaan itseni vanhojen tasohyppelypelien hilpeästi loikkiviksi pikselihahmoiksi ja taustalla soiva rymisevä meteli ja kaoottiset biitit ovat kuin se kuuluisa pussillinen apinoita vapautettuna keittiöösi!
Lisätään vielä pariin kappaleeseen Kraftwerk-henkistä robottilaulua niin soppa on valmis. Siitä joko pitää tai sitä inhoaa. Vaikka itse pidin hieman enemmän Tarmvred and Iszoloscope do Americasta niin ei tämäkään jätä kylmäksi. Hysteeristä pirteyttä, ei ryppyotsaisille.

John Björkman

 


Takaisin - Kokoelmat - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - R - S - T - U - V - W - Demot