Boyd Rice and Fiends - Wolf Pact

Lähinnä NON:ista useimmille tuttua Boyd Ricea sokkona ostaessaan ei ikinä tiedä mitä sattuu saamaan. Tällä kertaa paketti oli todella minun makuuni. Mukana ovat Douglas P. (Death in June) ja Albin Julius (The Moon Lay Hidden Beneath a Cloud ja Der Blutharsch).

 

Artisti: Boyd Rice & Fiends
Formaatti: CD
Levy-yhtiö: Neroz
Julkaisuvuosi: 2001
Kokonaiskesto: 45:32
Kappaleita: 13

Toisin kuin yleensä, levy on kaikkien kolmen tekijänsä oloinen, niin että siltä löytyy yksi kunkin omaa tyyliä hyvin läheisesti muistuttava kappale, ja 11 niitä eri tavoin sekoittavaa luomusta. Parhaimmillaan yhtye on fuusioidessaan ainesosiaan, kuten Rex Mundi ja The Orchid and the Death's Head osoittavat. Välillä kappaleet toistavat lähes monotonisesti itseään (erityisesti Fire Shall Come), mikä varmasti uppoaa NON:in ystäviin, mutta ei ehkä muihin kuulijoihin.

Tarvitsee muutaman kuuntelukerran avautuakseen, mutta sen jälkeen tuntuu kuin olisi saanut kaikkien kolmen artistit uudet levyt yhden hinnalla. Niin vahvasti jokaisen kädenjälki tässä näkyy, ja erittäin onnistuneesti näkyykin. Erityiset lisäpisteet kiekko saa vielä uskomattoman kornista "fasistit tonttumaassa"-kuvituksesta.

Jiituomas

 


Takaisin - Kokoelmat - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - R - S - T - U - V - W - Demot