Gelsomina - Waste Oil Recycled vol. 2

 

Kyseessä on toinen osa Gelsominan omista kiekoista, jotka kierrättävät debyyttialbumi Waste Oil Bathin materiaaleja. Kyse ei ole silti remix-kiekosta, vaan aineisto on uudelleenkäsitelty kokonaan eri rakenteisiin. Albumin alku on varsin arkinen, eikä ota siipiensä alle enempää tuulta kuin keskinkertaiset noiseteokset yleensä. Hienoista mielenkiintoisuuden nousua alkaa tapahtua Lives for the Masterin kohdalla, mutta pitkän raidan kuluessa sekin taas unohtuu maton jauhaessa paikallaan.

Artisti: Gelsomina
Formaatti:
CD-R
Levy-yhtiö: Multi National Disaster / Sick Arts Products
Julkaisuvuosi: 2005
Painos: 100 kpl
Kokonaiskesto: 44:58
Kappaleita: 8

Mutta sitten alkaakin tapahtua. Electronic Starsista eteenpäin ollaankin taas tekemisissä sen monitasoisesti toimivan Gelsominan kanssa, mistä yhtye on tullut tunnetuksi. Ja voima sen kuin kiihtyy siirryttäessä kappaleen pulputtavaan loppuun, jolloin soundimaailmakin hiljalleen täyteläistyy. Pauhaavalla rytmisyydellä jyräävä ja kehittyvä Freak of Nature on erinomainen, Similar Bodies varsin hyvä, ja levyn päättävä Easy Prey loistava. Nuo loppupään raidat tekevät levystä vakavan noisen ystävälle hankinnan arvoisen paketin, mutta on silti todettava että varsin ohuet soundit kautta linjan ja pari töksähtävää lopetusta syövät albumin tehoja.

Kyllä tästä kiekosta paljon iloa on, mutta Gelsominalta on lupa odottaa vielä paljon kovempaakin tavaraa kuin mitä tässä on tarjolla.

Jiituomas


Takaisin - Kokoelmat - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - R - S - T - U - V - W - Demot