ConSono - Hymns of Deceased Deities

Varhaisen CMI-bändin ainoa julkaisu, kokoelma vuosien 1990 ja1993 välillä kertynyttä materiaalia. Kiitettävää kyllä, kaikki muualla julkaistut kappaleet on tätä levyä varten uudelleenmuokattu toisenlaisiksi versioiksi, ja suurin osa on kokonaan ennejulkaisematonta tavaraa. Tyyli on rytmistä dark- ja etnoambientia, kuin hidastempoista Sephirothia tai Atomine Elektrinea johon on lisätty ei-aivan-puhdasta mieslaulua.

 

Artisti: ConSono
Formaatti: CD
Levy-yhtiö: Cold Meat Industry
Julkaisuvuosi: 1995
Painos: 1000 kpl.
Kokonaiskesto: 54:30
Kappaleita: 12

Hengellisyys on vahvasti läsnä, sekä sampleina että levyn lyriikoissa, mutta julistavuuden makua ei lainkaan tule. Silti levyn instrumentaaliosuudet nousevat selkeästi sen parhaimmistoksi, erityisesti avausraita Fluidum ja upea To the First and the Last, mutta ovat myös sen heikoimpina (pahimpana hajanainen Onus Uterii) Laulettujen terävintä kärkeä ovat kuin goottiklubin loppuhitaiksi tehdyt Dead God's Book ja Beyond the Ocean, jotka jaksavat riittävissä määrin pitää kuulijan mielenkiintoa yllä.

Osittain tyylillisesti aikansa jo elänyt, mutta silti mielenkiintoinen levy. Ja pakattu jumalaisen kauniilla vihkolla varustettuun digipackiin.

Jiituomas

 


Takaisin - Kokoelmat - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - R - S - T - U - V - W - Demot